TEAMBUILDING VOOR KINDEREN

A dventure Vlaardingen organiseert voor jonge mensen verschillende programma’s met als doel samenwerking, het ontwikkelen van het zelfvertrouwen en weerbaarheid en het opbouwen van een positief zelfbeeld.
Door in de prachtige natuur van de Vlaardingse Broekpolder aan de slag te gaan met spannende en avontuurlijke opdrachten dagen wij kinderen uit om zich bewust te worden van de wereld om hen heen.

OMGAAN MET STRESS EN ONZEKERHEDEN

We gaan tijdens een teambuilding buiten aan de slag met avontuurlijke opdrachten. We werken aan de thema’s samenwerking en communicatie, leiderschap, vertrouwen, houding en teamspirit.
Jonge mensen leren spelenderwijs het beste uit zichzelf en hun team te halen, angsten te overwinnen, om te gaan met stress en met onzekerheden.
Gedurende leuke opdrachten leren ze dat ze in een team met de juiste samenwerking en communicatie, en met vertrouwen in zichzelf, elk doel kunnen bereiken. Ze leren daarbij hun vaardigheden, mogelijkheden en hulpbronnen effectief in te zetten.

kinderen-groepsuitje

Leer dat je in een team, met de juiste samenwerking en communicatie, en met vertrouwen in jezelf, elk doel kunt bereiken!