SCHOOLSPORTDAGEN

Wilt u een keer iets anders doen op de schoolsportdag? Uw leerlingen verassen door middel van een spannend, (licht)inspannend en toch ontspannend programma, met aandacht voor elkaar en de natuur?
Dan organiseert Adventure Vlaardingen voor u een supergaaf programma. Helemaal afgestemd op uw doelstellingen.
Gedurende een sportdag(deel) leren kinderen niet alleen de basistechnieken van outdoortraining, orientatie, survival en klimmen maar gaat het vooral om thema’s als plezier, avontuur, uitdagingen, communicatie, samenwerken en vertrouwen.
We organiseren ook spannende activiteiten, zoals boogschieten en vlotbouwen.

BEWUST VAN DE WERELD OM JE HEEN

Een sportdag(deel) bij Adventure Vlaardingen is pedagogisch verantwoord. De programma’s hebben als doel samenwerking, het ontwikkelen van het zelfvertrouwen en weerbaarheid en het opbouwen van een positief zelfbeeld.

Door in de prachtige natuur van de Vlaardingse Broekpolder aan de slag te gaan met spannende en avontuurlijke opdrachten dagen wij kinderen uit om zich bewust te worden van de wereld om hen heen. Wanneer kinderen zich nu al verantwoordelijk leren voelen voor de natuur is de kans groot dat zij een goede basis meekrijgen om zich bewust te zijn voor de belangen van het leven in een duurzame samenleving.
Met onze programma’s beleven kinderen de natuur vol uitdaging en plezier.

Waar je ook voor kiest, Adventure Vlaardingen inspireert op het juiste niveau, in Europa’s groenste stad.
Avontuur en plezier zijn in ieder geval de vaste ingrediënten die bijdragen aan een geweldige teambuilding.
schoolsportdagen-artikel