TEAMBUILDING & COACHING


N eem jij de leiding of ben je een volger? Ben je een teamspeler of een individualist? Haal het maximale uit jezelf en je collega’s tijdens een avontuurlijke teambuilding.

teambuilding-coaching-teamspirit

Het team van Adventure Vlaardingen laat je teambuilding in de praktijk ervaren. Naast denken en opnemen is het tijd voor aan- en doorpakken. Doen, doen en nog eens doen!

We gaan tijdens een teambuilding buiten aan de slag met avontuurlijke opdrachten. We werken aan de thema’s samenwerking en communicatie, leiderschap, vertrouwen, houding en teamspirit.
Je leert spelenderwijs het beste uit jezelf en je team te halen, je angsten te overwinnen, om te gaan met stress en met onzekerheden.

Gedurende leuke opdrachten leer je dat je team met de juiste samenwerking en communicatie, en met vertrouwen in zichzelf, elk doel kan bereiken. Je leert daarbij je vaardigheden, mogelijkheden en hulp-bronnen effectief in te zetten.
In het prachtige natuurgebied Broekpolder zijn alle mogelijkheden tot ontspannen, bewegen en beleven aanwezig. Met onze ruime ervaring zijn wij in staat om op deze schitterende locatie een programma op maat samen te stellen. Een ontspannen wandeling met groepsopdrachten en uitdagingen tot het verleggen van grenzen tijdens een wat meer sportieve variant.

Waar je ook voor kiest, Adventure Vlaardingen inspireert op het juiste niveau, in Europa’s groenste stad.
Avontuur en plezier zijn in ieder geval de vaste ingrediënten die bijdragen aan een geweldige teambuilding.