SURVIVAL SPORTDAGEN


A l jaren verzorgen wij graag sportdagen en -lessen voor scholen uit Vlaardingen en omstreken. Van basisschool tot universiteit. Even geen computer maar sportiviteit!! Kennismaking en afscheid… het kan allemaal!
Thematraining zoals samenwerking en communicatie? Geen moeilijke theorieën maar gewoon doen, dat is toch gewoon het leukst.

AVONTUURLIJKE THEMATRAINING

Haal het maximale uit jezelf en je collega studenten tijdens een avontuurlijke thematraining.
Het team van Adventure Vlaardingen laat je teambuilding in de praktijk ervaren. Naast denken en opnemen is het tijd voor aan- en doorpakken. Doen, doen en nog eens doen!
We gaan tijdens een teambuilding buiten aan de slag met avontuurlijke opdrachten. We werken aan de thema’s samenwerking en communicatie, leiderschap, vertrouwen, houding en teamspirit.

Adventure Vlaardingen organiseert ook een, op maat gemaakt, actief uitje met je vrienden, collega’s, school of vereniging. Betaalbaar en inspirerend. Met een groepsuitje leer je elkaar in korte tijd nog beter kennen en is er tijd voor ontspanning. Om eens een keer niet over school of over het werk te praten, over verantwoordelijkheden of tijdsdruk.

Waar je ook voor kiest, Adventure Vlaardingen inspireert op het juiste niveau, in Europa’s groenste stad.
Avontuur en plezier zijn in ieder geval de vaste ingrediënten die bijdragen aan een geweldige teambuilding.