Adventure Vlaardingen is een veilig en vertrouwd adres, gespecialiseerd in het organiseren van zeer gevarieerde buitenactiviteiten voor particulieren, bedrijven, en groepen. Ga er eens uit met je vrienden, collega’s, school of vereniging. Avontuur en plezier zijn de vaste ingrediënten.

BEDRIJVEN & GROEPEN

Haal het maximale uit jezelf en je collega’s tijdens een avontuurlijke teambuilding.
Het team van Adventure Vlaardingen laat je teambuilding in de praktijk ervaren. Naast denken en opnemen is het tijd voor aan- en doorpakken. Doen, doen en nog eens doen!
We gaan tijdens een teambuilding buiten aan de slag met avontuurlijke opdrachten. We werken aan de thema’s samenwerking en communicatie, leiderschap, vertrouwen, houding en teamspirit.

Adventure Vlaardingen organiseert ook een, op maat gemaakt, actief uitje met je vrienden, collega’s, school of vereniging. Betaalbaar en inspirerend.
Met een groepsuitje leer je elkaar in korte tijd nog beter kennen en is er tijd voor ontspanning. Om eens een keer niet over het werk te praten, over verantwoordelijkheden en tijdsdruk.

Waar je ook voor kiest, Adventure Vlaardingen inspireert op het juiste niveau, in Europa’s groenste stad.
Avontuur en plezier zijn in ieder geval de vaste ingrediënten die bijdragen aan een geweldige teambuilding of groepsuitje.STRANDACTIVITEITEN

strandactiviteiten

NIEUW! Nu ook een uitgebreid strandprogramma in samenwerking met LODGE 25. Raften, kanovaren, mountainbikes, steps, abseilen, beachvolley en strandspelen.

GROEPSUITJE

Adventure Vlaardingen organiseert een, op maat gemaakt, actief uitje met je vrienden, collega’s, school of vereniging. Betaalbaar en inspirerend.

SURVIVAL

Begeleiders van Adventure Vlaardingen zijn met oriëntatietochten en uitputtingsslagen grootgebracht. Een “doe”-programma waar wij je team voorzien van opbouwende informatie waar je na deze dag ook nog wat aan hebt! Vooral doen als je niet bang bent van modder, zweet en grens verleggen.

TEAMBUILDING

Neem jij de leiding of ben je een volger? Ben je een teamspeler of een individualist? Haal het maximale uit jezelf en je collega’s tijdens een avontuurlijke teambuilding. Naast denken en opnemen is het tijd voor aan- en doorpakken. Doen, doen en nog eens doen!